Om Scanditrader

Om Scanditrader

Velkommen til Trading i skandinavien, mulighederne er mange – faldgruberne er der også, det er netop derfor at du skal se dig for!

Internettet tager over for os alle, vi mødes, vi inspireres og vi deler erfaringer. Det er netop derfor vi er her – ScandiTrader.com. Få de bedste muligheder for at agere online, vi er din partner til at få information om hvor:

– du trader CO2 certifkater
– du trader El
– du trader cfd’er
– du trader forex
– du trader bull og bear certifikater
– du trader indeks

Vi har samlet de bedste online trading muligheder på det danske marked i én komplet oversigt. Du behøver dermed ikke besøge samtlige tradingudbyderes hjemmeside for at finde informationer om deres platforme. Alt dette får du serveret direkte på vores hjemmeside, hvor du nemt og overskueligt kan få informationer om Trading.

Kontakt os

Investoo Group

7 Harp Lane,
London,
EC3R 6DP

Investering er spekulativ . Når du investerer er kapitalen i fare. Dette nettstedet er ikke beregnet for bruk i jurisdiksjoner der handel eller investeringer som er beskrevet er forbudt og bør kun brukes av slike personer og på slike måter som lovlig er tillatt. Din investering kan ikke kvalifisere for investorbeskyttelse i landet eller staten der du bor, så kan du gjennomføre din egen due diligence. Dette nettstedet er gratis for deg å bruke, men vi kan motta provisjon fra selskapene vi har på dette nettstedet. Klikk her for mer informasjon.