Om Scanditrader

Om Scanditrader

Velkommen til Trading i skandinavien, mulighederne er mange – faldgruberne er der også, det er netop derfor at du skal se dig for!

Internettet tager over for os alle, vi mødes, vi inspireres og vi deler erfaringer. Det er netop derfor vi er her – ScandiTrader.com. Få de bedste muligheder for at agere online, vi er din partner til at få information om hvor:

– du trader CO2 certifkater
– du trader El
– du trader cfd’er
– du trader forex
– du trader bull og bear certifikater
– du trader indeks

Vi har samlet de bedste online trading muligheder på det danske marked i én komplet oversigt. Du behøver dermed ikke besøge samtlige tradingudbyderes hjemmeside for at finde informationer om deres platforme. Alt dette får du serveret direkte på vores hjemmeside, hvor du nemt og overskueligt kan få informationer om Trading.

Kontakt os

Investoo Group

7 Harp Lane,
London,
EC3R 6DP

Risikoadvarsel: Investeringer i digitale valutaer, aktier, obligationer og andre værdipapirer, råvarer, valutaer og andre afledte investeringsprodukter (f.eks. differencekontrakter, eller ”CFD’er”) er spekulative og medfører et højt risikoniveau. Hver investering er unik og indebærer unikke risici.

CFD’er og andre afledte aktiver er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for hurtigt at tabe penge grundet gearing. Du bør overveje, om du forstår, hvordan en investering fungerer og om, hvorvidt du har råd til at påtage dig en stor risiko for at tabe dine penge.

Kryptovalutapriser kan fluktuere voldsomt, og kryptovalutaer er derfor ikke velegnede til alle investorer. Handel med kryptovalutaer er ikke underlagt nogen EU-reguleret lovgivning. Tidligere præstationer er ikke en garanti for fremtidige resultater. Enhver fremvist handelshistorik dækker mindre end 5 år, med mindre andet er angivet, og det udgør ikke nødvendigvis et solidt grundlag for investeringsbeslutninger. Du risikerer din kapital.

Når du handler med aktier, risikerer du din kapital.

Tidligere præstationer indikerer ikke de fremtidige resultater. Den fremviste handelshistorik dækker mindre end 5 år, med mindre andet er angivet, og det udgør ikke nødvendigvis et solidt grundlag for investeringsbeslutninger. Kurser kan både falde og stige, kurser kan fluktuere voldsomt, du vil måske blive påvirket af variationer i valutakurser, og du kan risikere at tabe hele beløbet eller mere end det beløb, du investerer. Det er ikke alle, der egner sig til at investere; vær sikker på, at du forstår de involverede risici og retsgrundlag. Hvis du er usikker, bør du søge uafhængig økonomisk, juridisk, skattemæssig eller regnskabsmæssig rådgivning. Denne hjemmeside yder ikke investerings-, økonomisk, juridisk, skattemæssig eller regnskabsmæssig rådgivning. Nogle links er links fra tilknyttede virksomheder. Du bedes læse vores fulde risikoadvarsler og ansvarsfraskrivelser, hvis du ønsker mere information.