Mæglere Anmeldelse

Plus500 anmeldelse

“Online Trading er ikke uden risiko – din kapital kan være i fare”

Du har måske set en reklame for Plus500 i fjernsynet – virksomheden bag har nemlig i de senere år ført en iøjnefaldende og aggressiv markedsføringsstrategi på både fjernsynet og internettet. Dette har man blandt andet gjort ved at sponsorere det spanske fodbold, Atletico Madrid, hvor man i dag er hovedsponsor. Plus500 er dog meget mere end fodbold – og gudskelov for det. Plus500 er nemlig en handelsplatform, som er anerkendt verden over for det store udbud og den imponerende dybde af CFD handel.

eToro
Nøglefunktioner
Minimumsindbetaling
$50
United States
Opret dig nu Se nøglefunktioner
Nøglefunktioner
Top mønter
  • ETH
  • NEO
  • ADA
  • BTC
  • XLM
Betalingsmetoder
Bankoverførsel, Bankoverførsel

Omdømme og anerkendelser

Omdømme er nøglen til succes, hvis man gerne vil tilbyde en mæglerplatform til de kræsne investorer. Hvis du undersøger Plus500 på Trustpilot, vil du se, at man præsterer 8,1 ud af 10 med ca. 500 anmeldelser. Dette matcher meget godt andre platforme, som fx Nordnet, der også har en karakter på 8,1 ud af 10 i skrivende stund – dog kun med ca. 250 anmeldelser. Derimod formår en handelsplatform som Degiro ”kun” en samlet score på 6,3, hvorfor Plus500s score umiddelbart er relativ fornuftig.

Plus500 markedsfører sig selv som værende markedsleder på de såkaldte CFD’ere – differencekontrakter – hvorfor det da også er her, at man virkelig er i sit es. Man henviser her blandt andet til App Store og Google Play, hvor man kan prale af at være den mest populære app til handel med derivater.

Plus500 er to år i træk blevet kåret som virksomheden med det bedste affiliate program, hvilket måske ikke har direkte betydning for dig som trader – og så alligevel. Idet Plus500 samarbejder med et hav af affiliatepartnere, er der stor sandsynlighed for at opnå bonusser og gode tilbud, hvis du melder dig via et affiliate link.

Plus500, Priser og bonusser – overvej dine muligheder

Som sagt gør Plus500 brug af affiliate marketing i stor stil, hvilket potentielt kan komme dig som investor til gode, selvom du måske ikke er meget for denne form for markedsføring. Som et af mange tilbud hos Plus500 har du blandt andet muligheden for at få 150 kroner at handle for, hvis du opretter en konto på siden. Der er ingen krav om indbetaling, men der stilles dog krav til, hvor mange gange du skal handle bonussen, før du kan kræve at få denne udbetalt. Dette krav kan være svært at opfylde for investorer, der ikke handler ofte eller for store beløb, men det er bestemt ikke umuligt, hvis du er en aktiv daytrader med en stor omsætning. Bonussen på 150 kr. er dog så forholdsvis ubetydelig, at du ikke skal vælge Plus500 udelukkende grundet denne bonus.

Det er desuden meget vigtigt at huske, at Plus500 pålægger brugere et gebyr på $10, hvis man er inaktiv (ikke foretager nogen handler) i 3 måneder. Dette trækker naturligvis den samlede anmeldelse ned, da vi naturligvis ikke kan bifalde denne form for ”straf” af inaktive tradere, selvom 10 USD måske ikke er så meget.

Markeder – imponerende udvalg

På dette punkt er Plus500 helt fremme i skoene. Overordnet set tilbyder man nemlig langt de fleste gængse markeder samt nogle gedigne spreads, der i sig selv gør handelsplatformen særdeles attraktiv for investorer med interesse for og erfaring med CFD handel. På platformen finder du naturligvis alle de traditionelle børser, såsom C20, DAX og S&P 500. Dette betyder således, at alle de største indeks og aktier er repræsenteret, men det er vigtigt at huske, at Plus500 udelukkende udbyder handel med derivater – ikke selve aktierne.

Plus500 er også et fornuftigt valg, hvis du planlægger at investere i værdipapirer med råvarer som det underliggende aktiv. Her tilbyder man selvfølgelig derivater inden for alle de mest almindelige ædelmetaller såsom guld, sølv og palladium. Ydermere finder du også olie, fyringsolie, naturgas, sukker og hvede. Der er således noget for enhver investor – uanset temperament eller foretrukne investeringssubjekter.

Er du til gearede produkter, er Plus500 slet ikke noget dårligt valg. Der findes et utal af forskellige gearingsmuligheder, der varierer alt efter, hvorvidt der er tale om en aktie, en råvare eller et indeks. Vælger du eksempelvis et førende indeks, såsom fx C20, kan du opnå en gearing på hele 294 gange. På de vigtigste råvarer er det tilsvarende tal ca. 150 gange. Hos Plus500 har du altså store fleksibilitet ift. gearing, hvis det er din kop te.

Platforme og funktioner

Det er særligt på dette punkt, at Plus500 er en del efter deres konkurrenter som ETX Capital og Nordnet. Brugerfladen er som sådan fin nok og fungerer for det meste efter hensigten, men designet ligner noget, der har lidt for mange år på bagen, og som godt kunne trænge til at blive frisket gevaldigt op. Det er ikke så grelt, at hele brugeroplevelsen ødelægges, men man kunne passende investere den tid, det kræver at re-designe siden – dette ville gøre oplevelsen på Plus500 mange gange bedre.

I forhold til information og analyseværktøjer, har man adgang til den mest grundlæggende data – men heller ikke meget mere end det. Enkelte steder graver Plus500 et spadestik dybere end konkurrenterne, men på de fleste områder kommer Plus500 desværre til kort, hvilket er super ærgerligt – især for daytradere, der lever af daglige handler.

Det største kritikpunkt vedrørende Plus500’s platform er måske oversættelserne, som dog er blevet en del bedre end tidligere. Det lader til, at man har givet hjemmesiden en tur med tættekammen, men hist og her har der altså immervæk sneget sig dumme, sproglige fejl ind, der får hjemmesiden til at fremstå fjollet og uprofessionel. På forsiden bliver man eksempelvis mødt af sætningen ”Skab på profit på…”, hvilket er en lille, men alligevel betydelig fejl, som bare ikke må være at finde på en international mæglers hjemmeside. Flere steder virker teksten også til at være maskinoversat, hvilket bestemt ikke medvirker til at skabe tillid kunde og broker imellem.

Ekstra – mulighed for alternative investeringer

Plus500 er ikke umiddelbart et slaraffenland af ekstrafunktioner, hvilket ikke i sig selv trækker ned, men omvendt er der således heller noget unikt, der virkelig giver et incitament til at benytte Plus500. Man opererer selvfølgelig med de mest anerkendte og standardiserede risikostyring funktioner, såsom stop-loss (kaldet Garanteret Stop) samt en rollover funktion, og selve handelssystemet fungerer på både Mac, Linux og Windows.

Er du på udkig efter nogle alternative CFD’ere, tilbyder Plus500 dog blandt andet muligheden for at vælge Bitcoins som det underliggende aktiv. Har du forstand og mod på et lidt alternativt og volatilt aktiv, er Bitcons måske noget for dig. Det trækker naturligvis op i vores vurdering, at Plus500 lader til at være innovative i deres valg af nye aktiver.

Kundeservice

Skulle der opstå tvivl undervejs, eller har du et problem, du har brug for hjælp til at løse, er det vigtigt, at din mægler tilbyder kundeservice via en kanal, der passer til dig. Plus500 tilbyder kundesupport via enten mail eller online chat, men der er ingen mulighed for at komme i kontakt med en medarbejder på telefonen, hvilket selvfølgelig trækker ned i vores vurdering. På mail har du mulighed for at få hjælp på dansk, mens livechat foregår på engelsk. Dette er ikke helt optimalt, da det langt fra er alle danskere, der forstår sig for de engelske udtryk og begreber, som er gældende, når man investerer. Dette kan betyde, at nogle danskere i stedet vælger at kommunikere via mail, hvilket er langsommeligt sammenlignet med livechat eller telefonsupport. Har du et presserende spørgsmål, råder vi dig til at alliere dig med en engelskkyndig person – alternativt skal du væbne dig med en god portion tålmodighed, selvom mails besvares inden for 24 timer. Man har dog været så behjælpelig at samle en række af de mest hyppige spørgsmål i en FAQ, hvorfor du bør kigge her, inden du spørger support.

Konklusion

Samlet set er der både fordele og ulemper ved Plus500. Det er svært at komme uden om platformens enorme udbud af CFD’ere, som nok ikke kan findes hos nogen af konkurrenterne. Desuden er bonusser naturligvis aldrig en dårlig ting, men størrelsen og vanskelighederne ift. omsætningskrav gør, at disse ikke trækker væsentligt op i det samlede regnskab. Prismæssigt er det igen en blandet landhandel. I og med at man handler med CFD, sparer du som investor mange af de almindelige handelsomkostninger, men i stedet opkræver Plus500 en række andre gebyrer, så du alligevel må til lommerne. Gebyrerne er relativt små – men de er der, så vær opmærksom på dette. Den mangelfulde oversættelse er i bedste fald sjov og pudsig, mens det i værste fald kan være frustrerende og fjerne fokus fra målet: nemlig at foretage investeringer. På dette punkt er der i høj grad plads til markante forbedringer hurtigst muligt. Det samme kan siges om supporten, som, trods opgraderinger i form af en livechat, stadig halter bagefter konkurrenter i forhold til telefonsupport og chat på forskellige sprog. Strammer man op på ovenstående punkter, og opgraderer man hjemmesiden og brugerfladen til en år 2016 version, er man rigtig godt med.

Plus500 er en fin mægler med et par skønhedsfejl hist og her. Du bør dog bestemt overveje deres handelsplatform som en seriøs kandidat, hvis du er på udkig efter en habil CFD broker. Kan du acceptere de ulemper, der øjensynligt er, vil Plus500 ikke være noget dårligt valg af broker.

“Online Trading er ikke uden risiko – din kapital kan være i fare”

0 Comments

There are no comments on this post.

Leave a reply

Investering er spekulativ . Når du investerer er kapitalen i fare. Dette nettstedet er ikke beregnet for bruk i jurisdiksjoner der handel eller investeringer som er beskrevet er forbudt og bør kun brukes av slike personer og på slike måter som lovlig er tillatt. Din investering kan ikke kvalifisere for investorbeskyttelse i landet eller staten der du bor, så kan du gjennomføre din egen due diligence. Dette nettstedet er gratis for deg å bruke, men vi kan motta provisjon fra selskapene vi har på dette nettstedet. Klikk her for mer informasjon.