Mæglere Anmeldelse

BDSwiss Anmeldelse

BDSwiss tilbyder som en af de få mæglere både kundesupport og platform på dansk, derved behøver du ikke sætte dig i de mange engelske termer og definitioner branchen ellers er præget af. BDSwiss har taget hele Skandinavien med storm og tilbyder nu deres platform på alle de skandinaviske sprog, herunder også dansk.

Få nem adgang til hjælp og gode råd for dine positioner via BDSwiss’s økonomiske kalender, ekspert blog og markedsnyheder fra de globale finansielle markeder. Da binære optioner er yderst kortsigtede handler, spiller aktuelle nyheder en stor rolle for markedernes udvikling, det gælder om at følge nyhedsstrømmen tæt, her er BDSwiss en god partner.

Platformen tilbyder 6 forskellige handelssystemer med fokus på:

  • Normale binære optioner
  • Par handler
  • Langfristet (rækker måneder frem)
  • Kortfristet (mellem 60 – 300 sekunder)
  • One Touch
  • Ladder (med trinvise steps)

Platformens software er en Spotoption 2.0, der er en af markedslederne inden for binære optioner, når vi taler handelsplatforme. Du får alle de gængse funktioner, men også alt det nye her. Spotoptions software kommer forsat med de fleste nyheder i branchen, derved er man hos BDSwiss sikret at man får den nyeste platformsudvikling hele tiden.

Platformen er 100% webbaseret, du behøver ikke lave nogen form for download med mindre du vil have adgang til App’en fra mobile enheder.

BDSwiss er reguleret i EU under CySEC

BDSwiss Holding Plc, er autoriseret og licenseret af Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) med Licens nr. 199/13. Man bør under ingen omstændigheder oprette en konto hos en ureguleret mægler, CySEC reguleringen er under EU og giver dig den største sikkerhed. Her skal man implementere og overholde regler inden for MiFID (Markets in Financial Instruments Directive) udstedt af den Europæiske Union og i overensstemmelse med de investeringsservices og aktiviteter for regulerede markeder, der bl.a. også omfatter Banker samt kreditinstitutioner i EU.

Regulerede mæglere som BDSwiss skal overholde en lang række krav for både at få samt opretholde deres regulering hos CySEC. Det giver dig en langt større sikkerhed for overføring af krypteret data og for beskyttelse af dine private oplysninger. Desuden giver det dig en klageinstans under EU, om du løber ind i problemer med platformen eller mægleren.

Ulempen ved at have en licenseret mægler, er at man her underlagt hvidvaskningsreglerne fra EU, hvilket kan virke voldsomt. Dette bevirker blandt andet, at har man over tid sat mere end €500 ind på sin konto, skal man verificerer sig med Pas eller andet billede-ID samt eksempelvis en elektricitetsregning.

Du skal dog vælge at se dette som en styrke fremfor en svaghed – ja, det kan virke unødvendigt, men det er skabt for at lave et mere sikkert system. Desuden kan man ikke trække penge ud fra kontoen uden at have uploadet de samme informationer, for at modvirke muligheder for hvidvaskning af penge.

BDSwiss App – mobile trading fra IOS og Android

Vil du aldrig lade en god handelsmulighed gå fra dig – kan du med fordel downloade BDSwiss trading App til IOS eller Android. Derved kan du altid handle, selv om du er på farten. Mobil handel hos BDSwiss via deres App leverer alle de store funktioner tilgængelige fra web handelsplatformen. Med mobilløsningerne får man special designet apps til iPhone, iPad og Android.

Handler man binære optioner er handel-apps nødvendige, ellers går for mange handelsmuligheder i én forbi. App’en gør det nemt for binær options handlende at placere positioner på farten. Smartphone apps er en god måde for handlende at udvide ens indtægtsmuligheder på, du kan agere når markedet tilbyder unikke muligheder, uden at man skal sidde ved sin computer derhjemme.

BDSwiss demo konto

De færreste tilbyder en demo konto løsning, BDSwiss er én blandt mange, der ikke tilbyder denne gratis løsning, der kan være med til at hjælpe dig godt i gang. ScandiTrader tilskynder klart brugen af demo konti både ved opstarten, men også når man ønsker at teste strategier af, det er dog ikke muligt inden for binære optioner, på samme måde som det er inden for Forex og CFD handel.

Til BDSwiss’s fordel, så arbejder man med en meget lav minimums handel på blot €5, hvilket vil sige at man kan holde sig i dette lave leje indtil man tør rigtigt gå i gang med større handler. Det er klart en styrke for dig, som er helt nybegynder inden for handel med binære optioner.

BDSwiss bonus

Der findes på nuværende tidspunkt ikke noget bonusprogram hos BDSwiss, hvor man eksempelsvis kan fordoble sin indsætning, som det er kendt fra andre steder. Mægleren gør meget ud af at laver periodevise kampagner, hvor man er med i lodtrækninger om større gevinster som rejser og luksus oplevelser. Dog skal det nævnes at man uofficielt altid kan bede om en bonus ved oprettelsen. Når du har signet op, bliver man kontaktet af kundeservice, og her er det muligt at forhandle en bonus hjem – så vær fræk nok til at bede om det.

Der findes en form for bonus ved henvisning af nye kunder til BDSwiss, om man som handlende hos BDSwiss henviser andre til platformen, kan både dig og din ven/bekendte tjene på henvisningen – men bemærk at dette er efter, at du allerede har oprettet en konto hos dem.

Hos ScandiTrader medgiver vi, at de gratis penge en bonus bibringer er gode at få, men de må aldrig veje tungest i dit valg af mægler. Du skal lade egenskaber som regulering, tilbagebetalingsprocenter, sprog, udbud af aktiver samt support veje tungere. Forhåbentlig står du overfor et længerevarende partnerskab med mægleren, derfor bør 100-200 EUR her og nu ikke gøre udslaget for dine dispositioner.

BDSwiss erfaringer

ScandiTrader har testet BDSwiss oprettelsen og platformen. Som dansker er det svært at finde en bedre platform på ens eget sprog. Når man handler binære optioner er forskellen ikke stor mellem de regulerede mæglere, derfor er det de små ting, der gør forskellen. Er man mere tryg ved at handle på dansk, bør man vælge BDSwiss, da alt fra platformen til supporten er på dansk.

ScandiTraders erfaring med alt fra support til at trække penge ud har været god, professionel og problemfrit. Vi anser BDSwiss for at være en af de mest pålidelige i branchen.

Noget yderst unikt hos BDSwiss er, om man ønsker at handle et aktiv som ikke tilbydes på deres nuværende platform, så kan man kontakte dem enten via telefon eller e-mail på [email protected], så vil de forsøge at efterkomme ønsket.

0 Comments

There are no comments on this post.

Leave a reply

Risikoadvarsel: Investeringer i digitale valutaer, aktier, obligationer og andre værdipapirer, råvarer, valutaer og andre afledte investeringsprodukter (f.eks. differencekontrakter, eller ”CFD’er”) er spekulative og medfører et højt risikoniveau. Hver investering er unik og indebærer unikke risici.

CFD’er og andre afledte aktiver er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for hurtigt at tabe penge grundet gearing. Du bør overveje, om du forstår, hvordan en investering fungerer og om, hvorvidt du har råd til at påtage dig en stor risiko for at tabe dine penge.

Kryptovalutapriser kan fluktuere voldsomt, og kryptovalutaer er derfor ikke velegnede til alle investorer. Handel med kryptovalutaer er ikke underlagt nogen EU-reguleret lovgivning. Tidligere præstationer er ikke en garanti for fremtidige resultater. Enhver fremvist handelshistorik dækker mindre end 5 år, med mindre andet er angivet, og det udgør ikke nødvendigvis et solidt grundlag for investeringsbeslutninger. Du risikerer din kapital.

Når du handler med aktier, risikerer du din kapital.

Tidligere præstationer indikerer ikke de fremtidige resultater. Den fremviste handelshistorik dækker mindre end 5 år, med mindre andet er angivet, og det udgør ikke nødvendigvis et solidt grundlag for investeringsbeslutninger. Kurser kan både falde og stige, kurser kan fluktuere voldsomt, du vil måske blive påvirket af variationer i valutakurser, og du kan risikere at tabe hele beløbet eller mere end det beløb, du investerer. Det er ikke alle, der egner sig til at investere; vær sikker på, at du forstår de involverede risici og retsgrundlag. Hvis du er usikker, bør du søge uafhængig økonomisk, juridisk, skattemæssig eller regnskabsmæssig rådgivning. Denne hjemmeside yder ikke investerings-, økonomisk, juridisk, skattemæssig eller regnskabsmæssig rådgivning. Nogle links er links fra tilknyttede virksomheder. Du bedes læse vores fulde risikoadvarsler og ansvarsfraskrivelser, hvis du ønsker mere information.